Zodiac entertainment

Dans voor een leven

Is dansen je favorieten bezigheid en wil je graag iets doen voor het goede doel? Stichting Vrienden van HOKISA organiseert een dansmarathon en de opbrengst zal geheel worden besteed aan kinderen met HIV in Zuid Afrika.

HOKISA betekent: Homes for Kids in South-Africa en is opgericht sinds 2001. Het is een non-profit NGO (Non Governmental Organisation) die vecht tegen AIDS door 'een thuis' te bieden aan kinderen die als gevolg van HIV/AIDS ziek, ouderloos en of verlaten zijn.

HOKISA wordt gerund door vrijwilligers. Het bestuur, de directie in Zuid-Afrika, de 'Vrienden' in de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland betalen alle voor HOKISA gemaakte kosten. De ingezamelde fondsen komen voor de volle 100% ten goede aan het project in Zuid-Afrika. De enige uitzondering hierop zijn de betaalde lokale medewerkers in het HOKISA-huis. Zo zorgt dit projekt ook voor kleinschalige werkgelegenheid van de lokale bevolking.

Kom dansen voor het goede doel! Deze dansmarathon is een acht uur durend spektakel met DJ Feelgood en een aantal live acts waaronder de Nederlandstalige HipHop en R&B formatie de EGOTRIPPERS.

Het evenement vindt plaats in De Sol aan het Rembrandtplein te Amsterdam op vrijdag 27 februari 2004. De deuren gaan om 19.00 uur al open omdat vanaf 20.00 uur de start wordt gegeven van Dans voor een Leven! Kijken mag ook maar de entree is voor iedereen acht euro.

Voor meer informatie kun je bellen met 06-28578500, of surf direkt naar www.hokisa.co.za of www.egotrippers.nl

23 feb 04 23:49