Gemeente Woerden

Reconstructie Boschsloot in Zegveld

Al geruime tijd is de gemeente Woerden druk bezig om het dorpshart van Zegveld een nieuw uiterlijk te geven. Het gedeelte van de Middenweg bij de winkels en het parkeerterrein aan de Beatrixstraat zijn voltooid. De volgende fase gaat van start.

Wat staat er te gebeuren?
In deze fase gaat het om de reconstructie van de Boschsloot. Ook de straat bij het ouderencomplex wordt hierin meegenomen. Het hele gebied wordt opgehoogd en er komen een flink aantal parkeerplaatsen bij. In 2003 is al eens een inspraakavond geweest over dit plan. Het ontwerp is daarna aangepast. De grootste verandering ten opzichte van het plan in 2003 is dat er nu een knik in de weg komt.

Inspraak
Vanaf vrijdag 27 februari tot en met donderdag 25 maart kunt u het plan inzien in de koepel van het stadhuis en in de bibliotheek van Zegveld. Tijdens een inspraakavond op 3 maart a.s. zal het nieuwe plan worden toegelicht en heeft u de mogelijkheid vragen te stellen. Deze avond wordt gehouden in de Gasterij de Milandhof en start om 19.30 uur. U kunt uw zienswijze op deze avond bekend maken. Ook kunt u tot 25 maart 2004 schriftelijk reageren aan: College B&W van de gemeente Woerden, afdeling Nieuwe werken, t.a.v. Richard Beumers, Postbus 45, 3440 AA Woerden.