Lekstroom, 10.00 uur

Utrecht 27-02-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Diefstal onderdelen bromfiets

HOUTEN De politie heeft in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 februari een vader en zijn zoon aangehouden voor het stelen van onderdelen van een bromfiets.

Getuigen belden omstreeks 00.15 uur naar de politie omdat zij twee personen met zaklantaarns in een poort nabij de Spoorhaag op en neer zagen lopen. Op weg naar de melding kregen de agenten door dat de twee in een auto waren gestapt en in de richting van de Rondweg waren weggereden.

Op de Rondweg kreeg de bestuurder een stopteken. Omdat de 50-jarige bestuurder een vreemde verklaring had vroegen de agenten of zij in de kofferbak van de auto mochten kijken. In de kofferbak trof de politie onderdelen van een bromfiets aan die de man samen met zijn 14-jarige zoon had gestolen. Beiden werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Winkeldief aangehouden

IJSSELSTEIN Bij een winkel aan de Schuttersgracht heeft de politie donderdagmiddag een man aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Personeel van de winkel zag omstreeks 14.45 uur een man goederen meenemen zonder deze eerst af te rekenen. De 39-jarige IJsselstein winkeldief werd aangehouden en overgedragen aan de inmiddels gearriveerde politie. De man werd voor verhoor meegenomen naar het bureau.