BROOKTROUT TECHNOLOGY

Brooktrout maakt toepassingen en diensten voor gezondheidszorg

HIMSS jaarlijkse conferentie en tentoonstelling, Stand 602, ORLANDO, Florida, February 27/PRNewswire/ -- Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking zal zijn in de prijzen gevallen spraak- en faxplatformen voor toepassingen en diensten in de gezondheidszorg tentoonstellen op de jaarlijkse conferentie en tentoonstelling van de Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS).

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

De intelligente faxproducten van Brooktrout helpen bedrijven en instellingen om te voldoen aan de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). Oplossingen die voldoen aan de HIPAA en die gebouwd zijn op platformen van Brooktrout, zorgen ervoor dat de gegevens van een patiënt beschermd en beveiligd zijn. De faxkaarten van Brooktrout, die op netwerk faxsoftware draaien die voldoet aan de HIPAA, kunnen het probleem van onbeveiligde patiëntengegevens die op faxtoestellen liggen oplossen, omdat faxen rechtstreeks naar de desktop van een specifieke computergebruiker of naar beveiligde toepassingen van derde partijen kunnen worden gestuurd, waardoor een beveiligde en vertrouwelijke toegang wordt gecreëerd voor de patiëntengegevens. Gezondheidszorgorganisaties, dienstverleners en planbeheerders kunnen patiëntengegevens elektronisch versturen, ontvangen, archiveren en beheren. Voor spraaktoepassingen biedt de spraakherkenningfunctie van Brooktrout bijkomende veiligheid zoals de authenticiteit van de spreker vaststellen om toegang te krijgen tot beveiligde informatie.

Voor gezondheidszorgorganisaties die de toegang tot patiëntengegevens moeten verbeteren, kunnen de spraakproducten van Brooktrout dokters en ander gezondheidszorgpersoneel helpen om via eender welk telefoontoestel toegang te krijgen tot patiëntengegevens die op een computer zijn opgeslagen. Bovendien kan de spraaktechnologie van Brooktrout organisaties helpen om de leveringskosten te verminderen, bijvoorbeeld door het creëren van interactieve stemrespons (IVR) en spraakherkenningsystemen waardoor voorschriften via de telefoon opnieuw kunnen worden aangemaakt en door dicteersystemen die het bewaren van verslagen vereenvoudigen.

Verscheidene partners van Brooktrout zullen hun Brooktrout spraak- en faxoplossingen tentoonstellen voor de gezondheidszorgsector waaronder, Accpac, Amtelco, Ateb, Biscom, Captaris, J2Global, Lanier en Optio.

Brooktrout zal in zijn stand zijn TR1000(TM) spraakverwerkingsplatform tonen dat speciaal ontwikkeld werd om een breed gamma van spraak-, IVR-, messaging, en conferencing toepassingen te ondersteunen. De TR1000 heeft VoiceXML integratie om datatoepassingen en informatie naar eender welke telefoon uit te breiden. Brooktrout zal ook zijn TR1034(TM) intelligent faxplatform onder de aandacht brengen, die wordt aangeboden in een assortiment van analoge, BRI en PRI configuraties voor maximale flexibiliteit, die ervoor zorgt dat klanten kunnen meegroeien met hun faxoplossingen en het aantal poorten kunnen verhogen indien nodig.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor spraak-, fax- en oproepbewerking die wordt gebruikt in de ontwikkeling van toepassingen en diensten voor het New Network(TM)
-- een netwerk dat is ontstaan uit de samensmelting van de PSTN- en IP-netwerken. Fabrikanten, ontwikkelaars en IT managers doen een beroep op de vernieuwende hardware- en softwareplatformen van het bedrijf om toepassingen en diensten te creëren zoals netwerkfax, automatische spraakherkenning, interactieve stemrespons, geautomatiseerd telefoonboek en conferencing. De strategie van het bedrijf bestaat erin om nauw samen te werken met zijn klanten om de levering van hun producten te versnellen, om te helpen hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surft u naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network, TR1000 en TR1034 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Perscontacten:
Michelle Liro Lida Joly
+1 781-433-9525 +32 2 658 0190
mliro@brooktrout.com lida@brooktrout.com

Website: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Michelle Liro, +1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com, of Lida Joly, +32 2 658 0190, lida@brooktrout.com beide van Brooktrout/Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH AP Archive: http://photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk, 888-776-6555 of
+1-212-782-2840/FCMN Contact: MLIRO@BROOKTROUT.COM

27 feb 04 10:24