ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, vrijdag 27 februari 2004

T.a.v. de sportredactie

Sjaak Polak naar ADO Den Haag

Sjaak Polak speelt de komende drie seizoenen voor ADO Den Haag. De linksbenige verdediger maakt met ingang van volgend seizoen de overstap naar de voetbalclub uit zijn geboorteplaats. ADO Den Haag heeft overeenstemming bereikt met de speler over een contract dat de middenvelder drie seizoenen aan de residentieclub bindt met de mogelijkheid het contract nog een jaar te verlengen.

Algemeen directeur Robert Langenbach: "Ik ben zeer tevreden dat Sjaak Polak gekozen heeft voor ADO Den Haag. Wij hebben gisteravond mondelinge overeenstemming bereikt en zullen de overeenkomst de komende dagen uitwerken."

Sjaak Polak: "Op het moment dat je als Hagenees wordt gevraagd om bij ADO te gaan voetballen dan is de keuze niet zo heel erg moeilijk. Ik ben woensdag bij de wedstrijd tegen Roda JC geweest en was onder de indruk van de ambiance. Op het veld werd negentig minuten lang strijd geleverd en de beleving op de tribunes is fantastisch. Er heerst een Engels sfeertje. Voetbal leeft trouwens sowieso enorm in de stad Den Haag. Daarbij heeft ADO Den Haag de potentie om eenmaal in het nieuwe stadion structureel in het linkerrijtje te gaan spelen. Aan de verwezenlijking van die plannen wil ik graag een bijdrage leveren."

Polak speelde in het verleden vijf seizoenen voor Excelsior en kwam de afgelopen vier jaar voor FC Twente uit. Bij deze laatste club had hij een aflopend contract. In 215 competitiewedstrijden kwam Polak tot 29 doelpunten. Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met:

Mark Jansen
PR & Communicatie
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 188 17 396
E: m.jansen@adodenhaag.nl
I: www.adodenhaag.nl