Politie Zeeland


Z-1381-2004 ONDER INVLOED


Een 45-jarige automobilist uit Terneuzen is vrijdag rond 01.00 uur op de Burgemeester Geillstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.


W-1382-2004 AUTOMOBILIST RIJDT OP BASALTBLOK


In zijn woonplaats is vrijdag rond 04.15 uur een 60-jarige Vlissinger met zijn auto op een basaltblok gereden op de rotonde bij de Sloeweg.
Als gevolg van de sneeuwval had hij de situatie verkeerd ingeschat en was op een basaltblok op de rotonde gereden met als gevolg dat zijn auto niet meer verder kon rijden. Bestuurder bleef ongedeerd, zijn auto moest worden weggesleept.


W-1383-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN

In Vlissingen is in de nacht van donderdag/vrijdag van een 23-jarige Middelburger het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Rond 05.00 uur was de man met zijn auto op de Spuistraat tegen een verkeerszuil aangereden. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau waar zijn rijbewijs werd ingenomen.


O-1384-2004 UIT DE BOCHT GEREDEN

Op de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer is vrijdag rond 06.00 uur een bedrijfsbus uit de bocht gereden als gevolg van het gladde wegdek.
De bestuurder (gegevens niet bekend) reed hierbij twee borden van de wegbebakening omver. Er was alleen materiële schade.


O-1385-2004 BEDRIJFSAUTO TE WATER

Op de Vissersdijk in Zierikzee is vrijdag rond 05.30 uur een 47-jarige man uit die plaats met zijn bedrijfsauto in het water beland.
In een bocht was de auto als gevolg van het gladde wegdek gaan schuiven en in het water terechtgekomen. Op dat moment was het laag water en kon de bestuurder zelf uit de auto komen. De bestuurder raakte gewond aan zijn hand.