Politie Zeeland


W-1386-2004 AUTOMOBILIST KRIJGT BIJTENDE VLOEISTOF IN GEZICHT


Een 61-jarige Middelburger is donderdagavond in het gezicht gespoten met een bijtende vloeistof nadat hij groepje jeugd wilde aanspreken op het sneeuwballengooien.
De man reed rond 20.45 uur met zijn auto over de Arie van Driellaan te Middelburg toen zijn auto werd bekogeld met sneeuwballen. De automobilist stopte en was op het groepje jongeren afgelopen om hen hierop aan te spreken. Hij werd vrijwel direct door één van hen met een spuitbus met daarin een bijtende stof in het gezicht gespoten en kreeg tevens een klap in zijn gezicht. Hierna gingen de jongens er vandoor. De automobilist is naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek, hier werd een wondje onder het oog gehecht.


O-1387-2004 AUTO IN DE SLOOT


Op de 's Heer Hendrikskinderendijk in Goes belandde vrijdag rond 06.00 uur een 19-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland met zijn auto in de sloot.
Tevens bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur.


Z-1388-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN GEPARKEERDE AUTO


Op de Tivoliweg in Hulst is vrijdagmorgen rond 09.00 uur een 56-jarige man uit die gemeente met zijn bedrijfsauto tegen een geparkeerde auto gereden als gevolg van de gladheid.
Er was alleen materiële schade.


Z-1389-2004 INBRAAK GARAGEBOX


In de nacht van donderdag/vrijdag is in een garagebox onder een flat aan de Peter van Anrooylaan in Terneuzen ingebroken.
Uit de garagebox werd gereedschap weggenomen met een nog onbekende waarde.


W-1390-2004 KLAPPEN IN HET GEZICHT


Een 19-jarige Vlissinger is vrijdag rond 01.30 uur in een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in zijn woonplaats diverse malen in het gezicht geslagen.
De jongen liep langs een groepje van drie mannen toen hij door één van hen bij zijn arm werd gepakt. Toen hij zich omdraaide, kreeg hij gelijk enkele klappen in zijn gezicht waardoor een stuk van een kies afbrak. De aanleiding van de mishandeling is niet duidelijk, wel kende hij de mannen van gezicht.