De Unie


Corus en DMIJ Agro - CAO 2004

27 februari 2004 - We nodigen u bij deze uit voor de ledenvergadering. We willen het met u hebben over de onlangs overeengekomen CAO 2004, de ontwikkelingen ten aanzien van uw pensioen en de komende OR-verkiezingen.

Ledenvergadering
Datum: Dinsdag 2 maart 2004
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Hotel Akersloot
Geesterweg 1a
( 0251) 361 810

CAO 2004
De onderhandelingsdelegatie van De Unie zal dan een uitvoerige toelichting geven over het verloop en de inhoud van het CAO-overleg dat afgelopen maandag 23 februari jl. heeft plaatsgevonden. Tijdens dit overleg hebben wij een principe akkoord bereikt voor een nieuwe CAO met een looptijd van 10 maanden. De uitwerking van dit principe akkoord treft u aan in het bijgesloten protocol.

Pensioen
John Heeringa, ons kaderlid die zitting heeft in het bestuur van het Pensioenfonds Corus, zal ons nader informeren over de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden met betrekking tot uw pensioen. Dit is een mooie gelegenheid voor u om u nog eens te verdiepen in het belangrijke onderwerp pensioenen.

OR-kandidaten gezocht
Zoals u weet vinden er eind van dit jaar OR-verkiezingen plaats bij Corus. Wij verzoeken u dringend om te overwegen u beschikbaar te stellen als kandidaat voor de nieuwe ondernemingsraden. Het spreekt voor zich dat De Unie u zal ondersteunen bij uw werkzaamheden als ondernemingsraadlid. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met ondergetekende of met de voorzitter van De Unie bij Corus, Jan Wittebrood:
(0251) 496 724.

Alex van der Molen
Bestuurder

* Corus - Protocol CAO Principeakkoord 2004 (pdf)

vrijdag, 27 februari 2004