Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

27 februari 2004


Doornspijk-aanrijding door gladheid

Een 18-jarige man uit Doornspijk verloor donderdagmiddag tijdens een zware hagelbui op de Huisdijk de macht over het stuur van zijn personenauto. Hierdoor gleed hij in een bocht rechtdoor een sloot in. De auto raakte beschadigd maar de bestuurder kwam met de schrik vrij.


Epe-verkeersongeval door gladheid

Een 30-jarige man uit Epe raakte donderdagochtend op de Eperweg rijdend in de richting van Nunspeet vanwege de gladheid met zijn auto in de slip. Hierdoor raakte hij een hekwerk. Zijn auto raakte beschadigd maar de man kwam met de schrik vrij.


Nunspeet-verkeersongeval door gladheid

Een 27-jarige man uit Rijssen wilde in Nunspeet met zijn personenauto de kruising Eperweg/Spoorlaan oversteken om de Laan in te rijden. Door het gladde wegdek gleed hij door en kwam in botsing met een auto bestuurd door een 21- jarige vrouw uit Elburg. Beiden kwamen met de schrik vrij.


Heerde-verkeersongeval met letsel

Een 36-jarige man uit Enschede reed donderdagochtend over de A50 en moest ter hoogte van Heerde onverwacht remmen voor het verkeer dat voor hem reed. Omdat hij niet snel genoeg kon remmen week hij uit naar de linker rijbaan, waar een 62-jarige man uit Bennekom met als bijrijdster zijn 57-jarige echtgenote reed. Deze raakte hierdoor in de slip en kwam in de middenberm tot stilstand. Een 33-jarige vrouw uit Heino die op dezelfde weg reed, kon een aanrijding niet meer voorkomen en gleed tegen de achterzijde van de auto van de 62-jarige man.
De auto's raakten beschadigd en de 57-jarige bijrijdster raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar de Isalaklinieken in Zwolle.


Putten - aanrijding met gewonden


Vond vanmorgen omstreeks 08.40 uur op de kruising Voorthuizerstraat met de Oude Garderenseweg een aanrijding tussen 2 auto's plaats. Beide bestuursters zijn ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Een 19-jarige vrouw uit Nijkerk reed over de OG-weg en wilde de kruising oversteken. Hierbij zag zij de auto van een 22-jarige vrouw uit Putten over het hoofd. De klap van de aanrijding was behoorlijk en beide vrouwen klaagden over een pijnlijke nek. De brandweer heeft het dak van de auto's geknipt, zodat ambulancepersoneel de beide vrouwen na stabilisatie kon vervoeren.
Beide auto's werden afgesleept en de politie maakt proces-verbaal op.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055-5486052



---- --