2e persbericht van vrijdag 27 februari 2004

Eindhoven 27-02-2004 - Berichten uit de regio

Beek en Donk: Kassa weggehaald

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Kapelstraat is een kassa met ongeveer 20 euro wisselgeld weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. Een ruit van de zaak is ingegooid, waarna de kassa werd meegenomen.

Gemert: Bestolen van beurs

Een 57-jarige vrouw uit Aarle Rixtel is vrijdagmiddag rond 14.30 uur bestolen van haar portemonnee met 70 euro en enkele (bank)pasjes. Toen de vrouw wilde afrekenen in een zaak aan de Nieuwstraat in Gemert, merkte ze dat de beurs was weggehaald uit haar boodschappentas.

Oirschot: Auto gestolen

Vanaf de Steenakkerstraat is een auto weggehaald. Dat gebeurde tussen donderdagavond 22.00 uur en vrijdagochtend 9.00 uur. Het gaat om een grijze Opel Kadett (YG-12-TX).

Oost-, West- en Middelbeers: Opgepakt voor mishandeling

Een 32-jarige man uit Zevenhuizen (ZH) is vrijdagochtend rond 11.00 uur aangehouden op De Stille Wille. Hij zou een 64-jarige bewoner van het bungalowpark op diens gezicht hebben geslagen en de man tegen een balie hebben gegooid. Deze liep daardoor een hoofdwond op. De bewoner kwam bij de verdachte verhaal halen over een al dan niet betaalde rekening. De man uit Zevenhuizen is door de politie meegenomen voor verhoor.

Veldhoven: Zwerver breekt in voor slaapplaats

Een man van 41 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagochtend rond 10.30 uur aangehouden op de Turfweg. Personeel van een kantoorpand aan de Locht had hem kort daarvoor betrapt terwijl hij in het pand lag te slapen. De man had er donderdagavond ingebroken omdat hij het koud had en een warme slaapplaats zocht. Nadat hij was ontdekt, ging hij er vandoor. De gewaarschuwde politie kon hem aanhouden en meenemen naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, waarna hij is heengezonden.

Nuenen: Auto weggehaald na stelen sleutels

Vanaf de Sportlaan is vrijdagmiddag tussen 12.30 en 13.45 uur een auto weggehaald. Het gaat om een witte Volvo 240 DL (XL-68-XT). De wagen werd meegenomen nadat de autosleutels uit de jas van de eigenaar waren weggehaald. De jas hing in de kleedruimte van een sportcomplex aan de Sportlaan. Behalve de sleutels werd ook een portemonnee met onder meer 50 euro uit de jas gestolen.