Time : 12:37:51 PM
Date : Friday, February 27, 2004
Sender Name: nv Qualiet sa

QUALIET BIEDT OPLOSSING VOOR STOPZETTING VALOISZEGELS

Brussel, 27 februari 2004.

De Valoiszegeltjes van België gaan verdwijnen. Voor veel handelaars kan dat een probleem zijn, omdat zij graag iets geven aan hun klanten.

Veel winkels zullen hierdoor overstappen op elektronische spaarpunten.
Op dat vlak heeft Qualiet 10 jaar ervaring en een groot spaarpubliek opgebouwd. Door de grote omzetten zijn de condities zeer aantrekkelijk (dezelfde prijs als Valoiszegeltjes).

Uniek aan het Qualietsysteem is dat de klanten automatisch kunnen sparen.
Telkens als een spaarder voldoende punten heeft, krijgt hij een aankoopcheque per post toegestuurd. Daarmee kunnen aankopen worden betaald in de winkel(s) waar men de punten ontvangen heeft. Iedere spaarder geeft zelf op of hij spaart voor ¤ 5,- , ¤ 10,- , of ¤ 20,- het spaartegoed komt dus automatisch bij de spaarders terecht.

Qualiet is ook de uitgever van de stadspassen, die in vele Belgische steden en gemeenten in omloop zijn gebracht. In Leuven, Diest, Halle, Aarschot, Tienen, Jodoigne, Geraardsbergen, Koekelare, enz. functioneert de stadspass uitstekend. In vele andere steden en gemeenten zijn de voorbereidingen in gang gezet om een stadspass op te starten.

Voor de handelaars die willen overstappen naar elektronische punten is er een gemakkelijke methode. Ook het ongemak van het innemen en uitbetalen van de "oude" zegelboekjes is bij deze overstap weggenomen.

Qualiet heeft bijna 50 jaar ervaring in samenwerking met kleinhandelaars.
Daardoor kennen zij de behoeften en de mogelijkheden van deze sector.

ER ZIJN TWEE MOGELIJKHEDEN OM HET VALOIS-ZEGELSYSTEEM OM TE ZETTEN


1. GRATIS OVERZETTEN VALOISBOEKJES EN -ZEGELS OP SPAARPASSEN Qualiet installeert een terminal en levert gratis spaarpassen. Elke klant krijgt een gratis spaarpass en daarop krijgt hij voortaan punten, in plaats van zegels. De klant levert een registratiebon met naam en adres in.
De Valoisboekjes en -zegels kunnen de klanten inleveren en zij krijgen dan dezelfde waarde in de vorm van punten op de spaarpass. De handelaar levert de boekjes en zegels in bij Valois, die de waarde uitkeert.
Pas als het geld daarvoor van Valois is ontvangen, dienen de punten aan Qualiet te worden voldaan. Op deze punten berekent Qualiet GEEN KOSTENOPSLAG.
Dit is dus een NUL-NUL operatie.
De handelaar moet ook geen geld voorschieten, voor de ingenomen zegelboekjes
De handelaar ontvangt van Qualiet een lijst met het saldo van alle door hem uitgegeven passen.
De automatische toezending van aankoopcheques van 5, 10, of 20 ¤ gaat onmiddellijk van start, waardoor ook de overgeboekte Valoiszegels worden uitgekeerd.


2. Voor handelaars die alleen met zegeltjes kunnen werken heeft Qualiet ook een oplossing. Voor dezelfde condities als bij Valois, kan worden overgeschakeld op Qualietzegels.

N.V.Qualiet,
Frits Conradi, gedelegeerd bestuurder
Postbus 95, 1030 Brussel
Kantoor: Strombeek Beverselaan 120, 1860 Meise
Tel. 02.269.88.80 Fax. 02.269.94.26
info@qualiet.com www.qualiet.com

Licentienummer Min. van E.Z. A 2719

URL: http://www.qualiet.com