Gemeente Baarn

Telefonische enquete over woonbehoefte

27-02-2004

Dit is een gezamenlijk persbericht van Eemland Wonen en de gemeente Baarn

De gemeente Baarn voert momenteel samen met Woningbouwvereniging Eemland Wonen een woningmarktonderzoek uit. De gemeente en Eemland Wonen willen daarmee inzicht krijgen in de woonwensen van de inwoners van Baarn. Het onderzoek zal onder andere een antwoord geven op de vragen wat voor woning de inwoners van de gemeente wensen, in welke wijk binnen de gemeente en hoe tevreden men is met de huidige woning en woonomgeving.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door adviesbureau Companen uit Arnhem. Dit bureau gaat de komende weken 1500 inwoners uit de gemeente telefonisch benaderen. De te enquêteren personen krijgen vragen voorgelegd over hun huidige woning, de waardering van hun woning en woonomgeving, eventuele verhuisplannen en hun gewenste woning.

De te enquêteren personen ontvangen een dezer dagen een brief met een korte toelichting. Deelname aan de enquête wordt daarin van harte aanbevolen met het oog op een verantwoorde toekomstige ontwikkeling van de gemeente en de woningvoorraad van Eemland Wonen. De belangrijkste uitkomsten van het onderzoek worden gepubliceerd.