Bouwfonds

PERSBERICHT

MARCEL KOKKEEL NIEUWE DIRECTEUR BOUWFONDS PROPERTY FINANCE

Bouwfonds heeft Marcel Kokkeel benoemd als voorzitter van de directie van Bouwfonds Property Finance per 1 juli 2004. Hij volgt Bertus Pijper op, die dan met pensioen gaat. Kokkeel, thans CEO van Ahold Real Estate Europe, heeft ruime ervaring in het besturen van vastgoedorganisaties. Zijn internationale ervaring past uitstekend in de groeistrategie van Bouwfonds Property Finance.

Bouwfonds Property Finance houdt zich nationaal en internationaal bezig met project- en beleggingsfinancieringen, lease, participaties en special projects. Deze werkmaatschappij van Bouwfonds is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende vastgoedfinancier met een portefeuille van meer dan E 7 miljard. De ambitie om het totale internationaal aandeel te vergroten sluit uitstekend aan op de ervaring van Kokkeel.

Pijper, verantwoordelijk voor de groei van Bouwfonds Property Finance, is bijna 40 jaar werkzaam geweest binnen Bouwfonds. Pijper heeft het financieringsbedrijf vanuit het niets uit laten groeien tot een internationaal opererende vastgoedbank. De unieke visie van Pijper, 'Ik zorg ervoor dat mijn mensen ondernemers zijn met vastgoedkennis', is stevig verankerd binnen het huidige Bouwfonds Property Finance.

De benoeming geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder.

Hoevelaken, 26 februari 2004
ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V.

Voor nadere informatie:
Bouwfonds Corporate Communications
Voor meer informatie, een interview of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Bouwfonds, Lenneke Vente, tel: 033 - 253 9369 of 06 - 51925343.