BOVAG

[s?pers.Anton Pluim wordt nieuwe secretaris BOVAG-afdeling

Anton Pluim wordt nieuwe secretaris BOVAG-afdeling ABA

27 February 2004

Op 1 juni 2004 treedt Anton Pluim aan als nieuwe secretaris van de Auto Bedrijven Associatie (ABA), een afdeling van BOVAG.

Anton Pluim (38) is vanaf 1991 in dienst van BOVAG. Sinds 1993 is hij secretaris van de Truck Dealer Associatie (TDA), ook een afdeling van BOVAG. In 1999 kwam daar het secretariaat van de BOVAG-afdeling Verenigde Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM) bij. Na zijn opleiding MTS-Autotechniek volgde Anton Pluim diverse cursussen en trainingen.

ABA vertegenwoordigt ruim 3200 merkonafhankelijke autobedrijven. Belangen van ondernemers behartigen is een prachtig vak. De overstap naar de ABA is voor mij een mooie uitdaging, want de komende jaren liggen er voor het merkonafhankelijke autobedrijf veel kansen. En daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren, aldus Anton Pluim.

Pluim volgt de huidige ABA-secretaris Cees de Boer op, die de komende anderhalf jaar fulltime voor ABA leiding zal geven aan het communicatieproject dat universele autobedrijven nog beter zal positioneren in de autobranche.