Gemeente Maastricht

Aanbestedingen

Afbeelding aanbestedingen Bij het verlenen van opdrachten en het contracteren van marktpartijen is een goede prijs-kwaliteitverhouding voor Gemeente Maastricht van groot belang. Dit geldt natuurlijk voor allerlei soorten opdrachten, zowel op het gebied van leveringen, diensten als ook voor het uitvoeren van werken.

Daarnaast wordt een gelijke behandeling van en gelijke kansen voor leveranciers nagestreefd, in lijn met de in het gemeentelijke aanbestedingsbeleid opgenomen beginselen van objectiviteit, transparantie en non-discriminatie.
Opdrachten groter dan 100.000 euro (exclusief BTW) worden derhalve openbaar aanbesteed. Bovendien gelden voor opdrachten groter dan 200.000 c.q. 5.000.000 euro (exclusief BTW) de Europese aanbestedingsrichtlijnen. Meer informatie over wanneer welke procedure wordt gevolgd, vindt u onder de betreffende knoppen.

Om de bekendheid van de aan te besteden projecten nog verder te vergroten, plaatst Gemeente Maastricht op deze pagina al haar lopende openbare en Europese aanbestedingen. Bezoek deze pagina dus regelmatig, zodat u optimaal geïnformeerd blijft over lopende aanbestedingsprocedures die ook voor uw onderneming interessant kunnen zijn!

> Europese aanbestedingen
> Openbare aanbestedingen