Amsterdam RAI

FietsVAK 2004
9 feb 2004

Fietsvak 2004: ontmoetingsplek voor professionals

Amsterdam RAI staat van 29 februari tot en met 2 maart in het teken van de fiets, tijdens FietsVAK 2004. Een vakbeurs voor alle professionals in de fietsenbranche, waar de Nederlandse en Belgische vakhandel zich oriënteert en inkoopt, aan de vooravond van het nieuwe fietsseizoen

Alle in de tweewielerbranche actieve partijen doen tijdens FietsVAK 2004 van zich spreken. Onder de meer dan zeventig exposanten bevinden zich fabrikanten, importeurs, grossiers en agenten,
leasemaatschappijen, verzekeraars maar ook aanbieders van onderdelen en fiets-accessoires. Ook zijn er workshops over onderwerpen die voor mensen in het fietsvak relevant zijn. Er wordt onder andere ingegaan op het fenomeen van de supermarktfiets versus de rijwielhandel en bijvoorbeeld op seniorenmarketing.

Verder worden tijdens FietsVAK 2004 de Fietstechnicus van het Jaar en de Bromfiets-technicus van het Jaar gekozen.
Een van de hoogtepunten is het, in samenwerking met de Stichting Fiets!, bekend maken van de Fiets van het Jaar 2004. Uit een aanbod van 27 kandidaat-fietsen zijn inmiddels zes rijwielen genomineerd. Dat zijn de Batavus Centennial Sports, de Gazelle Orange Limited Edition, de Gazelle Easy Glider, de Giant NRS Composite -2, de Koga Full Pro Carbolite en de Sparta ION Comfort.
Eén van deze fietsen is Fiets van het Jaar 2004 en zal als zodanig op FietsVAK 2004 te zien zijn.

Openingstijden
De FietsVAK 2004 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI, onder auspiciën van de RAI Vereniging. De beurs is van zondag 29 februari tot en met dinsdag 2 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.fietsvak.nl.

Amsterdam, februari 2004

Noot voor de redactie /