BIOHORMA BV


De a.vogel stranddag
Een actief evenement voor jong en oud

A.Vogel, bekend van de natuurlijke A.Vogel geneesmiddelen, organiseert op 29 februari a.s. op verschillende plaatsen langs de Nederlandse en Belgische kust een actieve stranddag voor groot én klein. Een speelse en gezonde manier om het gedachtegoed van Alfred Vogel onder de aandacht te brengen. Lekker uitwaaien en bewegen is immers goed voor lichaam en geest. Ook, of misschien wel juist in de winter.

Gezondheid is leven in harmonie met de natuur. Dat is wat Alfred Vogel altijd zei. En hoe kunnen we dat beter doen dan met lekker uitwaaien op het strand? Bewegen en genieten in de frisse buitenlucht is vooral in de winter goed voor ons. Dan zitten we al zoveel binnen en komen we vaak frisse lucht en zonlicht tekort. Daarom organiseert A.Vogel op zondag 29 februari a.s. op vier plaatsen langs de kust een actieve stranddag. Om lekker vrij te ademen en de gezonde zeelucht op te snuiven.

Op de stranden van Bergen, Zandvoort, Scheveningen en Westende (België) heet A.Vogel belangstellenden van harte welkom met een hapje en drankje en gezonde activiteiten voor het hele gezin. Van 12.00 uur tot 16.00 uur kan iedereen meedoen aan verrassende activiteiten als vliegeren onder leiding van een grappige vliegerleraar, prachtige zandkastelen bouwen met een professionele zandsculptuurbouwer, strandwandelingen maken met een gepassioneerde verhalenverteller en ontspannende Tai Chi-sessies onder leiding van een ervaren Tai Chi-leraar. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten als schminken en een puzzelwedstrijd. Natuurlijk zijn alle activiteiten gratis, net als het (warme) drankje en de lekkernij.

Meer informatie over de locaties en de activiteiten is te lezen op: www.vogel.nl, of vanuit Belgie: www.vogel.be . Of bel ons, vanuit Nederland: 0800-8643546 en vanuit België: 011-315172.

Elburg, 11 februari 2004