Brussels Airlines


11/02/2004 > SN Brussels Airlines verhoogt vluchtfrekwenties naar Bilbao, Casablanca en Istanbul

SN Brussels Airlines voegt tot 12 nieuwe wekelijkse vluchtfrekwenties toe naar Bilbao, Casablanca en Istanbul.

Vanaf 29 februari verbindt SN Brussels Airlines twee keer per dag de Europese hoofdstad met Bilbao. Totnogtoe werd slechts één dagelijkse vlucht aangeboden. De nieuwe uurregeling maakt het zakenlui mogelijk om dagreizen naar Brussels te maken. Ook de connectiemogelijkheden tussen Bilbao en Skandinavië, Groot-Brittannië, Duitsland, Hongarije, Polen en Oostenrijk nemen gevoelig toe. Een lang weekend doorbrengen in Bilbao, het hart van het Baskenland en dankzij het Guggenheim Museum ook een cultureel parteltje, is voortaan mogelijk.

De lijnverbinding naar Casablanca (Marokko) die sinds december wordt geopereerd is in een mum van tijd populair geworden. Het vluchtaanbod naar het Marokkaanse zakencentrum wordt daarom vanaf 28 maart verhoogd van 3 naar vijf frekwenties per week. Tijdens die piekperiode (Pasen, juli en augustus) gaat SN zelfs dagelijks naar Casablanca vliegen.

De nieuwe bestemming Istanbul, in het aanbod vanaf maart a.s. met drie vluchten per week, wordt vanaf april dagelijks aangevlogen. Reizigers vanuit Brussel komen al voor het middaguur aan Istanbul.

"Dankzij deze netwerk- en uuraanpassingen bieden we onze business en vrijetijdsklanten nog betere reismogelijkheden aan", zegt Vice President Communication Geert Sciot. "We ervaren dat reizigers steeds meer belang hechten aan tijd en aan flexibiliteit. SN Brussels Airlines speelt op die trend in met de frekwentieverhogingen naar Bilbao, Casablanca en Istanbul. Op al deze vluchten kunnen onze klanten uiteraard Privilege vliegmijlen sparen of genieten van gratis dranken en maaltijden. We spannen ons ook in om de welbekende stiptheid van onze vluchten te blijven garanderen. SN Brussels Airlines eindigde in 2003 derde in de lijst van de meest stipte Europese luchtvaartmaatschappijen die door de Association of European Airlines wordt samengesteld."

De nieuwe uurregelingen naar Bilbao, Casablanca en Istanbul zijn terug te vinden op de website flysn.com.


***

Over SN Brussels Airlines: SN Brussels Airlines is de nieuwe Belgische full-service luchtvaartmaatschappij met zetel in Brussel die voor haar klanten de poort opent naar Europa, Afrika en de Verenigde Staten. De maatschappij, die meer dan 1.950 medewerkers telt, staat borg voor meer dan 285 stipte vluchten per dag naar 54 Europese en 14 Afrikaanse steden, alsook voor 1 dagelijkse

vlucht tussen Brussel en Chicago en 22 daarop aansluitende bestemmingen in de Verenigde Staten. Vanaf mei wordt ook dagelijks een vlucht Brussel - New York aangeboden. De moderne vloot van SN Brussels Airlines bestaat uit 38 vliegtuigen die in een business en economy class zijn uitgerust. SN Brussels Airlines heeft samenwerkingsakkoorden met gereputeerde partners. Sinds 14 december verbindt SN Brussels Airlines ook dagelijks de luchthaven van Zaventem en Parijs Noord met de hogesnelheidstrein Thalys.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:

Geert Sciot, Vice-President Communication

Cédric Leurquin, Manager External Communication

Tel.: +32 (0)2 723 84 00 - Fax : +32 (0)2 723 84 09 - GSM : +32 477 77 49 11 +32 475 42 55 07

Email: gsciot@brusselsairlines.com - cleurquin@brusselsairlines.com Of surf naar : www.flySN.com