Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Final 6 sluitstuk winterkampioenschap

12 February 2004 - Met een magere voorsprong van slechts vier punten gaan John de Vos en Rob Karst zondag 29 februari de strijd in tijdens de Final 6 op Circuit Park Zandvoort. Deze zes uur durende wedstrijd is de apotheose van het Winter Endurance Kampioenschap 2003/2004. De toerwagenrace start om elf uur in de ochtend en duurt tot vijf uur. De toegang tot duinen, tribune en rennerskwartier is gratis, terwijl een parkeerplaats achter de hoofdtribune EUR 7 kost.

Karst en de Vos vormen samen een duo in de Renault Clio Sport en leiden de titelstrijd met slechts vier punten voorsprong op Michael en Sebastiaan Bleekemolen. Derhalve kunnen de beide titelpretendenten en kampioenen van verleden jaar zich geen misstap veroorloven anders gaat de titel alsnog naar de Porsche équipe.
Hoewel in een lange-afstands-race van alles mogelijk is moeten de achtervolgende Frans Verschuur en Paul van Splunteren kansloos geacht worden voor de titel in het officiële Nederlands kampioenschap. Hun achterstand bedraagt zestien punten op de leiders.

De deelnemende automobielen komen uit in de volgende klassen: toerwagens boven 2000cc, tot 2000cc, BMW Compacts en Seat Ibiza Tdi. De organisatie is in handen van de Stichting DNRT en Circuit Park Zandvoort.

Final 6 sluitstuk winterkampioenschap

Courtyard by Marriott-hotel en CPZ verlengen samenwerkings- overeenkomst

Winst voor Team Bleekemolen in Nieuwjaarsrace

Zandvoort in de sneeuw

"Club Specials" aantrekkelijke circuitevenementen voor Merkenclubs

© Copyright 2004, Circuit Park Zandvoort