FELUA-GROEP

Primeur:Nieuwe gebruiksvriendelijke fietsendragers Twinny Load

De FietsVak 2004 te Amsterdam heeft de primeur voor de vakhandel in Nederland voor wat betreft de nieuwste ontwikkelingen van Twinny Load fietsendragers. Een week later kan de consument de primeur tijdens de Op Pad Beurs te Utrecht bekijken. Zowel qua bevestiging van de Twinny Load op de trekhaak als bevestiging van de fiets op de Twinny Load zijn nieuwe fietsendragers te zien.

Vernieuwde trekhaakbevestiging
Naast haar Ergo-koppeling (snelkoppeling) presenteert Twinny Load een tweede koppeling, onder de naam Swing, die direct op de kogel kan worden vastgedraaid en waarbij geen hulpstuk op de trekhaak meer nodig is.

Vernieuwde fietsbevestiging
Naast haar bestaande, maar tevens vernieuwde, framebevestiging breidt Twinny Load haar assortiment uit met een flexibele frameklem.

Nadere informatie en beelden zijn (pas) op de FietsVak te verkrijgen en te zien. De FietsVak 2004 is van zondag 29 februari - dinsdag 2 maart 2004 in de RAI te Amsterdam. De Op Pad Beurs is van vrijdag 5 tot en met zondag 7 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Noot voor de
redactie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Karin Mostert, Public relations, Twinny Load, Postbus 625, 7300 AP Apeldoorn, tel:
055-5492500, fax: 055-5424782, e-mail: k.mostert@felua-groep.nl.

Voor meer algemene informatie over Twinny Load kunt u terecht op: www.twinnyload.nl.

19 feb 04 16:12