Eemland noord, 11.20 uur

Utrecht 29-02-2004 - Persberichten district Eemland noord

Schennispleger aangehouden

SOEST Zondagochtend om 0.30 uur kreeg de politie een melding dat een schennispleger zich ophield in een tuin aan de Klarinet. Ter plaatse troffen agenten een 16-jarige jongen uit Soest aan, die is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Vechtpartij

SOEST Zaterdagavond omstreeks 23.30 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Van Weedestraat. Ter plaatse troffen agenten een 18-jarige jongeman op de grond aan, die door twee jongens in elkaar zou zijn geslagen. De jongeman is door de ambulance voor controle naar het Lichtenberg ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de zaak.

Alcomobilisten

BUNSCHOTEN SPAKENBURG In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie een alcoholcontrole op diverse locaties in het politiedistrict Eemland noord. Om 0.30 uur zagen agenten een 24-jarige automobiliste uit Bunschoten Spakenburg met hoge snelheid over de Westsingel rijden. Op de Sint Nicolaasweg werd zij aangehouden. Ze blies 495 ug/l en kreeg een rijverbod van 5 uur.

EEMNES Later die nacht, om 04.30 uur, hield de politie op de Eemnesservaart een een 21-jarige automobiliste uit Eemnes aan die teveel had gedronken. Op het bureau blies zij 250 ug/l. Zij kreeg een rijverbod van 1 uur.

Tegen beide vrouwen is proces-verbaal opgemaakt.