Binnensticht, 11.25 uur

Utrecht 29-02-2004 - Persberichten district Binnensticht

Hennepkwekerij

LAGE VUURSCHE In een schuur aan de Koudelaan werd zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur een hennepkwekerij aangetroffen. In het gebouw waren op dat moment diverse personen aan het werk in de plantage, die allen gehoord zijn. Een 29-jarige man uit Lage Vuursche is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Snelheidscontrole

WERKHOVEN Zaterdagmiddag hield de politie op de provinciale weg N229 een snelheidscontrole. Van 14.15 tot 16.15 uur passeerden 1400 automobilisten de radarwagen van de politie. In totaal reden 235 bestuurders harder dan de limiet van 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/uur.

Mishandeling

BUNNIK In de nacht van zaterdag op zondag vond er omstreeks 01.30 uur een vechtpartij plaats in een horecagelegenheid aan de Schoudermantel. Een 19-jarige man uit Houten is daarbij gewond geraakt aan zijn gezicht, omdat een 22-jarige man uit Nieuwegein hem met een bierglas zou hebben geslagen. De 19-jarige man is in het ziekenhuis behandeld voor zijn verwonding. De 22-jarige man is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Onder invloed

ZEIST Op de Lageweg gaven surveillerende agenten omstreeks 04.00 uur een 39-jarige automobiliste uit Zeist een stopteken, omdat zij vanaf de verkeerde kant uit een straat voor eenrichtingsverkeer kwam rijden. De automobiliste rook naar alcohol en moest daarom blazen. Op het politiebureau blies zij 315 ug/l. Naast een opgelegd rijverbod van 2 uur, is tegen de vrouw proces-verbaal opgemaakt.