Eemland zuid, 11.25 uur

Utrecht 29-02-2004 - Persberichten district Eemland zuid

Mishandeling

AMERSFOORT Zaterdag om 20.30 uur kreeg de politie de melding dat op het Stationsplein een 44-jarige Amersfoorter mishandeld zou zijn door een 22-jarige vrouw uit Hilversum. De man had lichte verwondingen in zijn gezicht en heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling van zijn auto. De vrouw is gehoord en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. De toedracht van het conflict is onduidelijk.

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT Zaterdag om 14.30 uur is in een winkel aan de Langestraat een 38-jarige man uit Amersfoort aangehouden die zonder te betalen kleding wegnam. De man is aangehouden door winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. Hij bekende de diefstal, deed afstand van het artikel en vergoedde de door hem veroorzaakte schade.

Doorrijden na aanrijding

HOOGLAND Zaterdagmiddag om 12.15 uur deed een 59-jarige Hooglander aangifte bij de politie, omdat zijn aan de Roggekamp geparkeerde auto de nacht ervoor behoorlijke schade had geleden en de veroorzaker zich niet had gemeld. Getuigen hadden s nachts wel een bestelbus weg zien rijden. De 23-jarige zoon van de 59-jarige man zag die ochtend aan de Valendries een bestelbus staan, mét schade aan de achterzijde van de bus. De Regionale Verkeersdienst van de politie heeft een onderzoek aan de bestelbus uitgevoerd, waaruit bleek dat de autos elkaar inderdaad geraakt hadden. De 23-jarige verdachte heeft zich in de loop van zaterdag aan het bureau gemeld en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.