Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, zondag 29 februari 2004

Hoorn 29-02-2004 - 16.00 uur

Aanrijding tussen auto en bromfiets
Hoorn, zaterdag 28 februari 2004.
Op de kruising Haringvlietweg/Cezannehof vond omstreeks 14.00 uur een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een auto. Een 15-jarige man uit Heerhugowaard reed over de Haringvlietweg en kwam uit de richting Noord/Oost. Op de kruising met het Pissarohof gaf hij geen vooraan aan de voor hem van rechts komende auto. Er ontstond een aanrijding. De man op de brommer raakte gewond. De 31-jarige automobiliste uit Hoorn bleef ongedeerd.

Gebruik van mes bij vechtpartij.
Hoorn, zaterdag 28 februari 2004.
Zaterdagmiddag omstreeks 14.30 uur heeft er op het Kerkplein een vechtpartij plaatsgevonden tussen drie 17-jarige vrouwen uit Hoorn. Daarbij liep één vrouw een verwonding op aan haar been als gevolg van een messteek. De verdachte, een andere 17-jarige vrouw, is aangehouden en in verzekering gesteld. Zowel de verdachte, het slachtoffer als een ander 17-jarig meisje zullen worden gehoord als getuige en verdachte van geweldpleging. Het slachtoffer is in het ziekenhuis in Hoorn behandeld aan haar verwonding en inmiddels weer thuis.

Man aangehouden wegens bezit gaspistool
Hoorn, zondag 29 februari 2004.
Bij de controle van een voertuig op de Holenweg in Hoorn in de nacht van zaterdag op zondag, troffen agenten een gaspistool aan. De eigenaar hiervan, een 21-jarige man uit Hoorn, is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.