Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek



P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


29 februari 2004


Brummen- auto tijdens laswerkzaamheden in vlammen op


De auto van een 21-jarige jongeman uit Brummen is vanmorgen in vlammen opgegaan. Een 52-jarige Apeldoorner was omstreeks 11.15 uur aan de auto, die naast een woning aan de Zegerijstraat stond aan het lassen toen deze vlam vatte. Men kon de vlammen niet meer geblust krijgen en de brandweer werd gebeld. Deze kon enkel nablussen waarna de auto als wrak werd afgesleept. Door de brand waren enkele ruiten van de naastgelegen woning door de hitte gesprongen en liepen ook enkle coniferen brandschade op.


Zutphen- vrouw gewond bij aanrijding


Een 30-jarige Zutphense is vanmiddag omstreeks 14.45 uur op de Coehoornsingel gewond geraakt toen zij in aanrijding kwam met een auto bestuurd door een 24 jarige plaatsgenoot. De vrouw reed op de fiets vanaf de Overweg richting de Coehoornsingel en nam de binnenbocht. De automobilist was hier niet op bedacht en kon een aanridjing niet meer voorkomen. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets is total loss en de auto liep ook schade op.


Zutphen - zwartrijders bekeurd

Een 49-jarige Arnhemse en een 13-jarige jongeman uit Borculo zijn vanmiddag betrapt op het zwartrijden in de trein. De conducteur heeft bij het station Zutphen uit de trein gehaald en onder het toeziend oog van de politie kregen zij een bekeuring.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --