Auteursborrel 29 februari 2004

Vijf auteurs presenteren hun boeken

DELFT, 20040212 -- Zondag 29 februari organiseert Koopman & Kraaijenbrink Publishing een auteursborrel met het thema "uitgeven in eigen beheer".


In de informele sfeer van Hotel De Plataan te Delft wisselen korte boekpresentaties en persoonlijke kennismakingen elkaar af. Deze keer worden vijf auteurs aan het woord gelaten die recent werk in eigen beheer publiceerden. Er zal dan ook met name aandacht geschonken worden aan de verschillende manieren waarop deze auteurs het uitgeven in eigen beheer aanpakten. Daarnaast zal kort ingegaan worden op de technische mogelijkheden en welke keuzes schrijvers hebben.

Deze auteursborrel is een leuke gelegenheid, op een ongedwongen manier, kennis te maken met een nieuwe generatie auteurs en hun werk. Zo zullen de aanwezige auteurs hun boek signeren en krijgt het publiek de gelegenheid om vragen te stellen. Onder het genot van een goed glas kan men schrijvers spreken over hun werk, waarbij veel tijd is gereserveerd voor de "1-op-1-gesprekken".

De auteursborrel is een initiatief van Koopman & Kraaijenbrink Publishing. Esther Kraaijenbrink: "Heel veel mensen houden zich in één of andere vorm bezig met schrijven. Wij zien echter vaak dat schrijvers zich niet realiseren dat zij hun werk zélf kunnen publiceren. Tijdens dit soort bijeenkomsten bereiken we twee doelen: het publiek leert het werk van onbekende auteurs kennen én het moedigt schrijvers aan meer te doen met hun talent."

Iedereen is van harte welkom op deze middag (desgewenst een deel van de middag). Gratis entree, consumpties voor eigen rekening.