Gemeente Goes

Persbericht

Discussiëren over 600 jaar Goes
Op woensdag 3 maart om 19.30 uur organiseert de gemeente in Theater de Mythe een Ideeënavond in het kader van 600 jaar Goes. Naast uitwisseling van ideeën staat ook discussie op het programma. Aan de hand van stellingen discussiëren bezoekers van de Ideeënavond over bijvoorbeeld de volgende zaken:

* Zonder inbreng van verenigingen geen viering van 600 jaar Goes


* Creatieve financiering van activiteiten is onmogelijk


* Bestaande activiteiten moeten worden gekoppeld aan het thema 600 jaar Goes

Met de discussie hoopt de gemeente meer inzicht te krijgen in de wensen van de bewoners voor de viering van het jubileumjaar.

Discussieplein op Internet
Behalve bij de Ideeënavond vindt de discussie ook plaats op het discussieplein op de website van de gemeente, dat tijdelijk gereserveerd is voor 600 jaar Goes. Op het discussieplein staan stellingen waarop mensen kunnen reageren, zoals:
* 600 jaar Goes uitgebreid vieren is zonde van het geld


* Één groot feest is leuker dan tien kleine feesten


* 600 jaar Goes is alleen een feest voor de inwoners van Goes


* De gemeente moet zelf zorgdragen voor de festiviteiten

Bezoekers van het discussieplein kunnen uiteraard ook zelf stellingen of gedachten toevoegen. Het discussieplein is tijdelijk niet voor andere discussie beschikbaar. Voor vragen en opmerkingen kunnen mensen uiteraard terecht op het stadskantoor.

600 jaar Goes is een feest voor iedereen dus mag iedereen hierover meepraten. Geïnteresseerden die lid zijn van een club en graag een voorstelling willen geven of mensen die graag een activiteit willen organiseren kunnen dat nu al aangeven, want voordat we het weten is het 2005! Muziek, toneel, cabaret, sport en spel: alle ideeën zijn welkom.