Ingezonden persbericht


Persbericht

3 maart 2004

Ontrack Data Recovery behaalt 111 procent groei in partnerprogramma

~ wijst op toenemende behoefte aan preventieve databescherming ~

Ontrack Data Recovery, specialist op het gebied van data recovery, zag het aantal partners dat deelneemt aan haar partnerprogramma het afgelopen jaar wereldwijd meer dan verdubbelen.

In Nederland nam het aantal partners dat deelneemt aan het programma van Ontrack toe met 91 procent en in België met 103 procent. Luxemburg was een uitschieter met een toename van maar liefst 200 procent. In heel Europa nam het aantal partners met gemiddeld 140 procent toe.

"De significante groei van ons partnerprogramma onderstreept de tendens dat bedrijven zich steeds beter voorbereiden op dataproblemen, door middel van pre-disaster databescherming," zei Phil Bridge, business development manager bij Ontrack Data Recovery. "Van oudsher werd data recovery gezien als een lapmiddel - iets dat alleen werd overwogen nadat dataverlies was opgetreden. Recente gebeurtenissen hebben organisaties van ieder formaat echter gedwongen om data recovery op een veel pro-actievere manier te benaderen en het een integraal onderdeel te maken van hun totale rampenplannen en business continuity beleid."

Bedrijven die deelnemen aan het partnerprogramma van Ontrack hebben toegang tot de data recovery-producten en -diensten van het bedrijf, zonder zelf te hoeven investeren in personeel en technologie. Door deze 'single point of contact'-benadering kunnen bedrijven hun data recovery-activiteiten stroomlijnen en consolideren. Ontrack's partners kunnen bovendien profiteren van speciale kortingen en privileges, wereldwijde training en ondersteuning en nieuwe online tools waarmee direct realtime contact kan worden gelegd met Ontrack's data recovery-specialisten.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.ontrack.co.uk.

(261 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ontrack Data Recovery
Ontrack Data Recovery, een volle dochter van Kroll Inc, is een toonaangevende aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen voor het vergaren van elektronisch bewijsmateriaal. Het helpt personen, bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstellingen op een snelle en voordelige manier elektronische informatie terug te vinden.

Ontrack Data Recovery kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terugvinden door haar doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen. Ontrack s bekroonde software tools helpen het verlies van belangrijke informatie te voorkomen door het oplossen van problemen en door filemanagement.

Ontrack Data Recovery opereert als een Technology Services Group van Kroll. Het is één van de vier bedrijven gespecialiseerd in het bieden van praktische en geïntegreerde oplossingen om organisaties wereldwijd te beschermen tegen risico s.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery, kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.ontrack.co.uk.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail:vivianeb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---