Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 3 maart 2004

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de unit Handhaving en Vergunningen.

Jan de Geusrede 19, woning uitbreiden.
Mendelssohnstraat 23, dakkapel voorzijde aanbrengen. Sint Luciabaai 66, dakkapel voorzijde aanbrengen. Paganinistraat 73, dakkapellen aanbrengen.
Rodinrade 21, dakkapel achterzijde aanbrengen. Capelseweg 40, schuur/berging vernieuwen.
Klaas Klinkertweg 2 en 4, dakkapel voorzijde vernieuwen. Griegstraat 32, dakkapellen voor-, zij- en achterzijde aanbrengen. Couperinstraat 17, dakkapel voorzijde aanbrengen. Sint Annabaai 20, dakkapel voorzijde aanbrengen en woning uitbreiden.
Meindert Hobbemastraat 16, loggia dichtmaken.

TER INZAGE

Onderstaande plannen liggen ter inzage in verband met een vrijstellingsprocedure.


1. Jan de Geusrede 19, woning uitbreiden.
2. Lofoten 5, woning uitbreiden.

3. Rodinrade 24, berging uitbreiden.

4. Smetanastraat 3, garage bouwen.

5. Frederik Hendrikstraat 13, het maken van een dakopbouw.

Aan deze bouwaanvragen kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan door toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
In verband met de vrijstellingsprocedure liggen de aanvragen met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 4 maart 2004, gedurende vier weken, op werkdagen ter inzage. Gedurende de aangegeven periode is iedereen bevoegd zienswijzen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

RECTIFICATIE


6. Hollandsch Diep nabij Floridaweg, tijdelijke huisvesting bouwen.

Deze bouwaanvraag is op 25 februari 2004 onjuist gepubliceerd.

Aan deze bouwaanvraag kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan door toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
In verband met de vrijstellingsprocedure ligt de aanvraag met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 4 maart 2004, gedurende twee weken, op werkdagen ter inzage. Gedurende de aangegeven periode is iedereen bevoegd zienswijzen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

BOUWVERGUNNINGEN verleend

Verzenddatum 20 februari 2004:
Bermweg 159 en 161, 2 woningen bouwen.
Tussenspoor 7, woning uitbreiden.
Schoutenstraat 23, dakopbouw bouwen.
Bermweg 460, dakopbouw bouwen en woning uitbreiden. Groenedijk 3, kleed- en wasaccommodatie bouwen.

Verzenddatum 25 februari 2004:
Hoofdweg 30, brandstofverkooppunt bouwen.

KAPVERGUNNINGEN

Er zijn kapvergunningen aangevraagd voor het kappen van de volgende bomen:

Verzenddatum 27 februari 2004:
Ferdinand Huijckburg 52 7 knotwilgen en 1 Els. De bomen moeten gerooid worden wegens een verbouwing (aanbouw). Merellaan 137 1 berk.
Merellaan 393 1 kastanje. Boom wordt te groot.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen zes weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

De bouwaanvragen waarvoor een procedure vereist is en de kapvergunningen liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.