Digitale Gemeente Houten

Ook Utrecht 5 prooi voor Houtense schakers

woensdag 3 maart 2004 - Bron: jan van der werf

Het eerste team zet zijn race om het kampioenschap voort met een overwinning op Utrecht 5 met 5 1/2-2 1/2 werd de uit wedstrijd gewonnen.

Houten moest het doen zonder Herman Luijendijk en Paul de Kruijff. Hierdoor werd Henk Struikmans doorgeschoven naar het eerste bord. Winstpartijen waren er voor Henk-Lense vd Vegt, Fons Ariens, Gerard Vernooy en Philip Verlinden.

Invaller Syb Botma wist aan bord 7 een remise te bewerkstelligen. Alleen Vincent Verstege en Peter Krijnen verloren. De volgende wedstrijd is thuis tegen Gorinchem op 16 maart aanvang 19.30 uur in de Weteringzaal bij het Zwembad.

Stand in de kompetitie:

1. ZZC uit Zaltbommel 11 punten

2. Houten 10 punten

3. Paul Keres 8 punten

4. Vianen 7 Punten
Houten speelt nog tegen Vianen een uitwedstrijd op 13 april en ontvangt thuis op 27 april ZZC uit Zaltbommel

Het jeugd C team heeft ook zijn 5 de wedstrijd gewonnen. Met 3-1 werd het team van kijk uit Oudewater verslagen. Hun volgende wedstrijd is tegen Nieuwgein op 29 maart. Daar zal de beslissing vallen, want Houten en Nieuwgein staan beiden gelijk bovenaan. Meer weten over schaken Tel 6377639 Jan van der Werf.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).