Politie Zeeland


O-1521-2004 DIEFSTAL UIT WINKELPAND


Dinsdagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur is er ingebroken in een winkelpand in Heinkenszand.
Nadat de toegang tot de winkel was geforceerd, werd een hoeveelheid beeld- en geluidsapparatuur weggenomen t.w.v. enkele tienduizenden euro's.


O-1522-2004 AUTO IN DE SLOOT


In zijn woonplaats is woensdagmorgen een 44-jarige man uit Tholen met zijn auto in de sloot beland.
De man reed rond 07.45 uur over de Nieuwlandseweg, komende uit de richting Tholen, toen zijn auto vermoedelijk door de gladheid, in de slip geraakte en op de kop in een sloot belandde.
De bestuurder kon zelf uit zijn auto kruipen en kwam, op een nat pak na, met de schrik vrij, Hij werd door ambulancepersoneel onderzocht en naar huis gebracht. Zijn auto is total loss.


O-1523-2004 MISHANDELING


Een 18-jarige vrouw uit Terneuzen is dinsdagavond in haar woning mishandeld door een 17-jarige plaatsgenoot.
De man was rond 21.30 uur haar woning binnengedrongen waarbij hij tijdens een schermutseling de vrouw mishandelde en bedreigde met een mes. Hierop vluchtte de vrouw de woning uit en sloeg de 17-jarige man de inboedel kort en klein. Het mes werd later bij de woning aangetroffen en in beslaggenomen. De mishandeling vond plaats in de relatiesfeer. Er is nog geen aanhouding verricht.


O-1524-2004 POEDERBRIEF


Vanmorgen vroeg uur trof een inwoner van Ellewoutsdijk een envelop aan op de mat bij zijn voordeur. Toen hij deze opende kwam daar poeder uit waarna hij direct de politie heeft gebeld.
De politie heeft in samenwerking met de brandweer de envelop veiliggesteld. Omdat het onbekend is om wat voor soort stof het ging, is besloten de envelop met spoed over te brengen naar het IDL-laboratorium in Lelystad voor verder onderzoek. De verwachting is dat de uitslag daarvan vandaag nog bekend wordt. Het betreffende gezin blijft in afwachting van deze uitslag in de woning.