Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


3 maart 2004


Twello - extra politietoezicht


Tijdens de werkzaamheden die de komende maanden aan de Rijksstraatweg (N344 - Apeldoorn-Deventer) in Twello worden uitgevoerd zal de politie met regelmaat controleren op de gedra-gingen van het verkeer rond deze route. Zoals bekend is gemaakt zal de weg met ingang van 8 maart voor al het verkeer worden afgesloten en kunnen er omleidingroutes worden gebruikt


Belangrijkste omleidingroute vormt de A1en het plaatselijke verkeer kan via de in de lokale media bekend gemaakte routes rijden. Aangezien deze routes ook door scholieren worden gebruikt gaat de politie in verband met hun veiligheid extra controleren. Snelheidsovertreders en mensen die de geslotenverklaringen negeren kunnen op een boete rekenen.


Zutphen - Aanrijding auto - fietser


Op 2 Maart omstreeks 12.15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde Ooyerhoekseweg - Jo spierlaan - Jan Brugmanstraat. Een 32 jarige vrouw uit Zutphen reed met haar auto over de Jo Spierlaan komende uit de richting van de Den Elterweg en verleende op de rotonde geen voorrang aan de voor haar van links komende 15 jarige fietster uit Zutphen die zij niet had opgemerkt. Het meisje is met diverse kneuzingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd..


Warnsveld - Schoorsteenbrand


Op de avond van 2 maart omstreeks 20.50 uur hadden de bewoners van een pand aan de Voigtstraat hun open haard aangestoken.Toen ze een vreemd geluid hoorden gingen ze buiten kijken en zagen ze dat er vonken uit de schoorsteen kwamen. Ze hebben zelf de haard uitgemaakt en de brandweer heeft de zaak verder afgehandeld.


Eefde - aanrijding


Op 2 maart omstreeks 18.30 reed een 20 jarige bestuurder uit Gorssel over de Voorsterallee komende uit de richting van Zutphen en verleende geen voorrang aan de voor hem van links komende 62 jarige bestuurder uit Almen. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. Beide auto's moesten worden afgesleept.
Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --