Ingezonden persbericht


P E R S B E R I CH T

Maart 2004 themamaand Frankrijk op vitaal.nl

Deze maand nóg meer leesliefhebbers en Frankrijkliefhebbers op vitaal.nl

Dagelijks zijn er op vitaal.nl veel actuele artikelen te vinden over literatuur en cultuur. Daarbij hoort dan ook aandacht voor de jaarlijks terugkerende Boekenweek. Dit jaar vindt de Boekenweek plaats van 10 tot 20 maart. Frankrijk is deze keer het thema, onder het motto Gare du Nord . Daarom staat vitaal.nl de maand maart geheel in het teken van dit heerlijke land!

Nieuwe column
De rubriek Bouwen in Frankrijk op vitaal.nl is vanaf nu niet meer de enige rubriek die over het prachtige leven in Frankrijk gaat. Toepasselijker kan het niet in deze themamaand: vanaf 2 maart is er een nieuwe column online onder de titel Herbergier in Frankrijk. De redacteur van deze rubriek, Dolf Mol, is een oude bekende van vitaal.nl. Trouwe lezers herinneren zich zijn naam ongetwijfeld: in 2001 schreef hij een column over de aankoop en verbouwing van zijn Franse herberg De Malle Schuur . Nu zijn herberg in gebruik is, deelt hij zijn ervaringen als herbergier met de vitaal.nl-lezers.

De leukste Frankrijk-pagina s van vitaal.nl op een rij:

Column: Bouwen in Frankrijk

Column: Herbergier in Frankrijk

Vrijetijdsboeken over Frankrijk

Nieuwe literatuur over Frankrijk en uit Frankrijk

Kookboeken: de Franse keuken

Nieuws over de boekenweek

Webtips: heerlijke Frankrijk-sites

Vitaal.nl: e-magazine voor levensgenieters

Vitaal.nl bestaat uit meer dan 20 rubrieken met literatuur, cultuur en natuur als speerpunten. Enkele kenmerken: dagelijks wisselende artikelen en columns, een levendig discussieforum, onder elk artikel ruimte voor de kritische mening van de bezoekers, leuke prijsvragen en puzzels en een wekelijkse e-mailnieuwsbrief! Vitaal.nl bewijst dat internet en lezen wél goed samen gaan! Met een kleine 10.000 abonnees en 1.200 unieke bezoekers per dag is vitaal.nl het grootste interactieve e-magazine voor levensgenieters. Doelgroep: mensen in de leeftijdscategorie 50+ (babyboomers).

Einde persbericht