Ingezonden persbericht


Persbericht:

SERC geintegreerd in CIBIT Adviseurs | Opleiders

Samenwerking en integratie uitstekend verlopen

Utrecht, 3 maart 2004. SERC gaat per direct op in CIBIT Adviseurs | Opleiders. Samen met de architectuur adviseurs van CIBIT gaan de adviseurs van SERC de adviesgroep CIBIT | SERC ICT Adviseurs vormen. Zij bieden advies op het vlak van ICT architectuur, software engineering en kwaliteit. Daarnaast bieden onze informatie- en kennismanagement adviseurs bedrijfskundig en technisch advies en begeleiding bij implementaties rond kennismanagement, content&search en business intelligence. De opleidingen van CIBIT worden ingevuld door de eigen adviseurs en door samenwerking met partners.

Aanvullende dienstverlening
Sinds de overname door CIBIT van SERC een jaar geleden is de samenwerking en integratie uitstekend verlopen. Algemeen directeur Johan den Biggelaar: 'De adviseurs van SERC vullen de dienstverlening van de architectuur adviseurs van CIBIT goed aan. In een toenemend aantal projecten voor onze relaties werken adviseurs van CIBIT en SERC in één team. Omwille van de duidelijkheid en meerwaarde voor onze relaties hebben we beide adviesgroepen nu geïntegreerd'. De dienstverlening van CIBIT | SERC ICT Adviseurs richt zich op het uitvoeren van ICT architectuur opdrachten, het analyseren en oplossen van strategische én technische ICT vraagstukken en het introduceren van duurzame verbeteringen in ICT organisaties. CIBIT | SERC opereert daarbij als architect, adviseur, auditor, coach en opleider.

Groeiende vraag naar onafhankelijke dienstverlening De onafhankelijke positie van CIBIT Adviseurs | Opleiders heeft in hoge mate bijgedragen aan de goede bedrijfsresultaten in 2003. Johan den Biggelaar: 'De drang tot kostenreductie heeft ertoe geleid dat veel organisaties het aantal IT dienstverleners waarmee zij zaken doen hebben teruggebracht. Hierdoor groeit de behoefte aan onafhankelijk advies. Steeds vaker vervullen wij voor klanten dan ook de rol van rechterhand, reviewer, architect en kwaliteitsborger. Gezien deze groeiende vraag zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet'.



Ingezonden persbericht