TS222i, het nieuwste i-mode toestel van Toshiba, beschikbaar via KPN

Capelle a/d IJssel, 3 maart 2004 - Het nieuwste i-mode toestel van de Europese Mobile Communications Division van Toshiba, de TS222i is vanaf begin maart beschikbaar via KPN. De compacte TS222i is een gestroomlijnd vormgegeven toestel met een groot kleurendisplay dat 4096 kleuren kan weergeven. De TS222i wordt het goedkoopste i-mode toestel, speciaal voor prepaid, met een kleurenscherm.

Toshiba verwacht dat deze telefoon goed ontvangen zal worden door jonge mensen tussen 18 en 30 die, tegen een lage prijs, een mooi vormgegeven toestel met een helder kleurenscherm en i-mode toegang willen gebruiken, met alle voordelen van prepaid bellen.

De TS222i biedt toegang tot alle i-mode diensten. Met een druk op een knop kan de gebruiker browsen en is het toestel geschikt voor het versturen en ontvangen van email en MMS-berichten. Daarnaast biedt het toestel diverse bewegende screensavers, is er ruimte om screensavers te downloaden en wordt het toestel geleverd met twee spelletjes.

Volgens Roy Sieberichs, manager van Toshiba European Mobile Communications in de Benelux, wordt prepaid bellen met i-mode nog aantrekkelijker met het nieuwste toestel van Toshiba. "Mede dankzij het compacte design, de gebruiksvriendelijkheid en het grote kleurenscherm is de TS222i aantrekkelijk voor mensen die hun eerste schreden in de mobiele internetwereld zetten. Zij zullen hierdoor meteen al veel plezier hebben van de content en diensten die i-mode te bieden heeft."

De prijs van de TS222i bedraagt EUR 79,99.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.toshiba-europe.com/mobile/

Kenmerken van de TS2221:


- groot kleurendisplay, 128 X 128 pixels

- polyfone beltonen

- Lithium-ion batterij, 200 uur standby

- 4 uur spreektijd

- 93 gram

- 2 spellen

- geheugen voor 200 namen en nummers

- gebruiksvriendelijk menu

- i-mode toegang

- geschikt voor prepaid abonnement

Over Toshiba Mobile Communications Division
Toshiba produceert al meer dan 15 jaar mobiele telefoons. Veel van de belangrijkste onderdelen van een mobiele telefoon produceert Toshiba zelf, waaronder de schermpjes, de chips en de batterijen. Het bedrijf loopt ook voorop in de ontwikkeling van de mobiele technologieën zoals Bluetooth, de SD Card en MPEG4-chips.

Toshiba's mobiele communicatiedivisie in Europa werd opgericht in 2001 om de Europese markt voor 2.5G en 3G mobiele telefoons te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van deze divisie is gevestigd in Camberley, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft sinds twee jaar een Europese vestiging in Capelle aan de IJssel, van waaruit de hele Benelux wordt bediend. http://www.toshiba-europe.com/mobile

Voor meer informatie:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Robbert Minderhoud Telefoon: 023 - 562 82 08; e-mail: robbertm@monogram.nl.



Ingezonden persbericht