0 3/03 Den Bosch

's-Hertogenbosch 03-03-2004

VERDACHT VAN DRUGSHANDEL

s-Hertogebosch-
Dinsdagmiddag is op de Oude Vlijmenseweg een 20-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van handel in harddrugs. Bij de jongeman zijn zes bolletjes cocaïne en 635 euro handelsgeld inbeslag genomen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en inverzekering gesteld.

Dinsdagavond zijn op de Edisonstraat twee Bosschenaren aangehouden voor hetzelfde feit. Bij De 27- en 30-jarige man zijn twaalf bolletjes cocaïne en een hoeveelheid softdrugs inbeslag genomen. Beiden zijn inverzekering gesteld.

AANHOUDING NA MISHANDELING

s-Hertogenbosch-
Dinsdagavond is op de Hinthamerstraat een 45-jarige Bosschenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 38-jarige plaatsgenoot. De verdachte bedreigde het slachtoffer met een mes en sloeg hem met de vuist tegen het hoofd. De 38-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

BDERIJFSINBRAAK

s-Hertogenbosch-
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een pand aan Het Wielsem. Daders vernielden een ruit. Uit het bedrijf is een computerbeeldscherm weggenomen.

WONINGINBRAAK

s-Hertogenbosch-
Dinsdagmiddag kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Parallelweg. Ter plaatse zagen agenten een man vanaf de achterzijde van de woning wegrennen. Op de Sint Lucasstraat kon de verdachte worden aangehouden. De 31-jarige man met de Belgische nationaliteit is overgebracht naar het politiebureau en inverzekering gesteld.

WINKELDIEF
s-Hertogenbosch- Dinsdagochtend heeft de politie een 40-jarige man uit Westerhoven aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De man had zojuist in een winkel aan de Hinthamerstraat enkele kledingstukken weggenomen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en inverzekering gesteld.