Gemeente 's-Hertogenbosch

03-03-2004

HM Koningin Beatrix opent nieuwbouw

In de maanden april, mei en juni 2004 staat de gemeente stil bij de (officiële) opening van het nieuwe Bestuurscentrum en Stadskantoor. Hare Majesteit de Koningin verricht op woensdag 28 april 2004 de officiële opening van het nieuwe Bestuurscentrum. Aansluitend zal Hare Majesteit het nieuwe Stadskantoor bezoeken en kennisnemen van het nieuwe werkconcept.

Met de inbedding van het nieuwe Bestuurscentrum en het nieuwe Stadskantoor in de historische binnenstad zijn bijzondere locaties gecreëerd, waarin de ontmoeting met de burger centraal staat. De raadzaal (Bestuurscentrum) en de publiekshal (Stadskantoor) vormen, samen met een innovatief kantoorconcept met flexibele werkplekken (750 werkplekken voor 1100 medewerkers) de uitdagende exponenten van de nieuwbouw.

Open Dag publiek
Op zaterdag 15 mei 2004 openen beide panden hun deuren voor het publiek. U kunt dan kennisnemen van de architectuur, het werkconcept en de inrichting van beide nieuwe panden. Half april informeren we u op deze pagina's nog uitgebreid over deze open dag.