TIE Holding NV

Tie breidt verkoopnetwerk uit met watermark

woensdag, 3 maart, 2004

Het aan de Amsterdamse beurs EuroNext genoteerde B2B-integratie¬softwarebedrijf TIE Holding N.V. ("TIE") maakt hierbij bekend dat haar netwerk van verkooppunten van TIE-software is uitgebreid met implementatiespecialist Watermark Nederland. Dit bedrijf was in 2003 de meest succesvolle Microsoft Business Solutions-partner in de Nederlandse markt. Het contract tussen beide partijen houdt in dat Watermark zelfstandig de integratiesoftware van TIE mag aanbieden aan haar klanten, implementeren en ondersteunen in combinatie met oplossingen gebaseerd op Microsoft Navision, Axapta and CRM.

Watermark is een van de top drie IT bedrijven gespecialiseerd in het implementeren van de Enterprise Resource Systemen-systemen (ERP) van Microsoft. Watermark Nederland maakt deel uit van de Europese organisatie die in 13 landen vanuit 31 kantoren met ruim 550 medewerkers actief is. Watermark is een van de Microsoft Global Partners.

Watermark en TIE leveren al geruime tijd gezamenlijk eBusiness-software-oplossingen die op Microsoft-technologie zijn gebaseerd. De samenwerking staat garant voor een optimale benutting van alle mogelijkheden bij de uitwisseling van elektronische transacties. Door de toepassing van de elkaar versterkende technologieën van TIE en Watermark zijn klanten in staat alle XML/EDI standaarden te ondersteunen en uit te wisselen met hun zakelijke partners over traditionele postbussystemen alsmede het Internet.

Jan Leppink, Marketing Manager Watermark; Door de samenwerking met TIE kan Watermark haar klanten de beste B2Bi oplossing bieden; schaalbaar met een optimale prijsprestatie verhouding. Met de toegang tot de kennis van TIE op het gebied van eBusiness standaards, zijn wij tevens in staat de Watermark klanten mee te nemen naar een toekomst waarin elektronisch zakendoen standaard onderdeel uitmaakt van de Watermark propositie.

Dick Raman, CEO van TIE; Het is voor TIE van groot belang, dat zo veel mogelijk bedrijven weten hoe ze kunnen profiteren van de voordelen van elektronisch zakendoen. Deze overeenkomst stelt de groeiende groep van Watermark klanten in Nederland in staat op eenvoudige wijze wereldwijd te communiceren met hun zakelijke relaties. TIE en Watermark zijn in onderhandeling over het uitbreiden van deze overeenkomst voor geheel Europa.

Profiel Watermark

Met ruim 1000 ERP implementaties is Watermark een succesvol bedrijf dat zich richt op het leveren en implementeren van standaard bedrijfsbrede software oplossingen bij middelgrote bedrijven. Watermark is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Europese organisatie met 550 medewerkers en 31 vestigingen in 13 landen. De Europese opzet van de Watermark organisatie verzekert bedrijven van een uniforme begeleiding en uitvoering van ERP projecten, lokaal en internationaal. Watermark Nederland was in 2003 de meest succesvolle Microsoft Business Solutions-partner in de Nederlandse markt.

Profiel TIE

TIE is een internationaal B2B integratiesoftwarebedrijf, opgericht in 1987 en genoteerd aan de Euronext in Amsterdam in de NextEconomy Index. TIE voorziet haar vestigingen en verkooppunten in de gehele wereld van hoogwaardige software-toepassingen en diepgaande kennis. Deze lokale service-providers helpen bedrijven om elektronisch zaken te doen zodat ze hun zakelijke processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen en bovendien fors kunnen besparen op de kosten. TIEs belangrijkste software-toepassing is de Enterprise Portal Framework (EPF). EPF stelt bedrijven in staat om de processen van de back office te integreren met die van hun zakenpartners, en om alle productinformatie te beheersen. Omdat de toepassingen van TIE zijn gebaseerd op zowel jarenlange ervaring met EDI als XML, kunnen de klanten van TIE hiervan de vruchten plukken. TIE heeft een brede klantenkring in Nederland, België en Verenigde Staten en is een belangrijke speler in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Voor Informatie:
TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol-Rijk)
The Netherlands
Tel: +31-20-658 99 03
Fax: +31-20-658 99 02
e-mail: info@TIEglobal.com
Web site: http://www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2003. All rights reserved.