Politie Hollands Midden
Datum: 3 maart 2004


Voorschoten Woninginbraak
In de nacht van dinsdag 2 maart is ingebroken in een woning aan de Prins Bernhardlaan. Men kon de woning binnenkomen via de achterdeur door het slotplaat om te buigen en de cilinder af te breken. Uit de woning werd vervolgens een DVD speler en een mobiele telefoonweggenomen.

Leiden Woninginbraak
Op dinsdag 2 maart is ingebroken in een woning aan de Jan van Houtkade. Volgens een getuige werd omstreeks 10.45 uur een ruit van een tuindeur van de woning aan de Jan van Houtkade ingeslagen door een man. De getuige is doorgefietst en heeft de politie gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam was de dader er al vandoor. Er werden onder andere een horloge en een paspoort weggenomen.

Alphen aan den Rijn Woninginbraak
In een woning aan de Diamantstraat is op dinsdag 2 maart omstreeks 13.00 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen vermoedelijk door middel van het zogenoemde flipperen van de voordeur of met een valse sleutel. Uit de woning werden sieraden en paspoorten weggenomen.


Moordrecht Diefstal zeecontainer met miljoen c.d.'s

De politie is een onderzoek gestart naar diefstal van een vrachtwagencombinatie bestaande uit een trekker met oplegger met daarop een zeecontainer met een miljoen onbespeelde c.d.'s. De combinatie en container werden in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 maart gestolen vanaf een bedrijventerrein op de Middelweg. De rode truck van het merk Scania en de oplegger met daarop de zeecontainer in de kleur groen met het logo Capitol, heeft de politie internationaal laten signaleren.



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --