MOJO CONCERTS

Shania Twain in concert

Shania Twain komt naar Nederland! Op donderdag 4 maart geeft de superster een concert in Ahoy' Rotterdam. Het is de eerste keer dat Shania Twain een live optreden in Nederland gaat geven. Tijdens de UP Tour speelt ze 'in the round', dus in het midden van de zaal met rondom alle zitplaatsen. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag bij de bekende voorverkoopadressen.

De in Canada geboren Shania Twain was al op jonge leeftijd actief in de muziek. Op haar achtste speelde ze gitaar, zong en schreef ze songs. Tijdens haar high school jaren was ze zangeres in diverse Top 40 cover bands. Al snel verdiende Twain haar geld met zingen en dansen in Ontario. Al die tijd bleef ze ook nummers schrijven en trok ze de aandacht van een manager die de platenmaatschappij in Nashville overhaalde om naar haar demo te luisteren. Het eerste album maakte grote indruk op de producer Robert 'Mutt' Lange. Lange en Twain gingen samenwerken, trouwen en maakten 1995 samen het tweede album 'The Woman In Me', dat 10 miljoen exemplaren verkocht. Van het album kwamen zeven singles waarvan de helft de nummer 1 positie in de country hitlijsten behaalde. In 1997 komt'Come On Over' uit, dat over de hele wereld inslaat als een bom. Shania Twain is meest succesvolle vrouwelijke solo artieste van de wereld met wereldwijde verkoop van 34 miljoen cd's. In november van vorig jaar is het nieuwe album uitgekomen 'Up' genaamd. Het album bestaat uit drie cd's, 'Green' is wat meer country, 'Red' is meer pop en 'Blue' heeft een heel internationaal geluid. Sinds zijn release is het album niet meer uit de Nederlandse albumlijst geweest.

Volgend op het album is nu de 'Up Tour'. Shania treedt graag op voor haar publiek omdat het de grootste beloning is. Ze kan aan de gezichten en reacties zien wat de nummers betekenen voor het publiek.

Shania Twain

Donderdag 4 maart 2004
Ahoy' Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Euro 49, euro 46, euro 43 en euro 39 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.