Mojo Concerts

Shania rules Rotterdam -vervolg-

Het indrukwekkende levensverhaal van de 38-jarige zangeres zou met gemak als basis kunnen dienen van een tv-film op de woensdagavond. Tegenslagen in de privé sfeer werden afgewisseld door enorme hoogtepunten in haar muzikale loopbaan. Shania's vastbeslotenheid leidde uiteindelijk tot internationale roem en erkenning.

Velen hebben oor naar de women rule the world boodschap die de countryzangeres in bijna iedere hit uitdraagt. Het tweede album Come On Over -met de hits Man! I Feel Like A Woman en That Don't Impress Me Much- ging maar liefst 34 miljoen keer over de toonbank. Van haar meest recente album Up is de eerste single I'm Gonna Getcha Good een grote hit geworden.

Tijdens haar debuutoptreden in Nederland zal Shania in het midden van de zaal optreden waardoor iedereen haar verrichtingen op het podium goed kan volgen.

Donderdag 4 maart 2004
Ahoy' - Rotterdam
Entree: 49,-/ 46,-/ 43,-/ 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop begint zaterdag 1 november om 10.00 uur.

Eric Clapton zet Ahoy in vuur en vlam -vervolg-

De 58-jarige Britse gitarist, zanger en songwriter kan buigen op een imposante carrière. Zowel solo als groepslid heeft Clapton in de afgelopen decennia succesvol aan de weg getimmerd. Nadat zijn deelname in bands als The Yearbirds, John Mayells Bluesbreakers, Cream en Blind Faith verkiest de gitaarvirtuoos uiteindelijk een loopbaan als solo-artiest.

Tot op heden kunnen fans geen genoeg krijgen van zijn karateristieke gitaarspel. Op zijn laatste album Riding With The King flirt Clapton met bluesmuziek samen met de legende BB King.

De aanvang van Claptons wereldtournee is volgende maand in Japan. In het voorjaar van 2004 begint het Europese deel van de tournee, tegelijkertijd verschijnt ook zijn nieuwe album.

Zondag 11 april 2004
Ahoy - Rotterdam
Entree: 48,-/ 43,-/ 38,-/ 35,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

De voorverkoop begint zaterdag 1 november om 10.00 uur.