Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Groot onderhoud Anton Struikstraat

De toestand van het wegdek is slecht. Daarom krijgt een deel van de Anton Struikstraat (tussen de Jaap Nunes Vazstraat en het Lou Jansenplein) een grote opknapbeurt, niet alleen boven de grond, maar ook eronder. Het werk blijft beperkt tot de rijweg en de voetpaden, inclusief inritten naar de garages. Op donderdag 4 maart kunnen bewoners de conceptplannen inzien en meepraten.

Wat gaat er gebeuren
Het stadsdeel heeft een inrichtingsvoorstel gemaakt, waarbij de opzet van de straat niet verandert. De straat maakt deel uit van een 30 km zone gebied. De verkeersdrempel bij huisnummer 52 verdwijnt. In plaats daarvan komt er een verhoogd kruisingsvlak bij de Jaap Nunes Vazstraat.

Nieuwe materialen
Het voetpad krijgt nieuwe tegels en bij de inritten naar de garages wat dikkere tegels vanwege de zwaardere belasting door auto's. De stenen in de rijweg worden vervangen door nieuwe betonstraatstenen.

Riolering en gasnet
Van het groot onderhoud maakt de Dienst Waterbeheer en Riolering gebruik om het riool midden in de rijweg te vernieuwen, inclusief de huisaansluitingen. De NUON heeft werk aan de hoofdleiding voor het gas.

Inloopoverleg
Bewoners en andere geïnteresseerden kunnen zich persoonlijk op de hoogte stellen van de plannen en daarop reageren. Het overleg vindt plaats op donderdag 4 maart 2004 tussen 17.00 en 19.00 uur. Plaats: ontvangstkamer in de hal van het Tuinstadhuis, Plein '40-'45 nr. 1. U kunt tijdens het overleg nadere toelichting krijgen op het voorgestelde ontwerp en uw wensen over de inrichting en de uitvoering bespreken met de betrokken projectleider van Stadsdeelwerken. Hieronder vindt u een schets van de nieuwe inrichting.

Op een andere wijze reageren?
Dat kan ook. In alle gevallen reageert u vóór 4 maart 2004 bij Boy Busing, Projectbureau Stadsdeelwerken:

- telefonisch via nummer 889 8773,

- schriftelijk aan stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, t.a.v. dhr. B. Busing, Plein '40-'45 nr. 1, 1064 SW Amsterdam, of
- per e-mail via onderstaande contactpersoon.

Uitvoering
De uitvoering van het groot onderhoud staat gepland voor mei 2004 en zal naar verwachting maximaal twee maanden in beslag nemen. Voor de uitvoering van start gaat, krijgen bewoners daarover bericht.

Contact:
Boy Busing