Haagse Hogeschool

Persbericht, 25 februari 2004

Toekomstperspectief 2004

In een tijd waarin de kans op een baan minder rooskleurig is, organiseert de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk Toekomstperspectief 2004. Op 4 maart kunnen studenten, onder het motto Speel de hoofdrol in je eigen toekomst, (werk)relaties aanknopen met zon 40 bedrijven en instellingen uit het hele land.

Op 4 maart presenteren de bedrijven zich tussen 12.30 en 17.00 uur aan studenten van de Haagse Hogeschool, de TH Rijswijk en de Academie voor ICT Zoetermeer op een banenmarkt.

Met het thema film als rode draad wordt een aantrekkelijk programma geboden; studenten kunnen op de foto met de look-a-like van Arnold Schwarzenegger, meedoen aan een filmquiz of de hoofdrol spelen in een digitaal spel.

Bijzondere aanwezige op deze dag is het Formule Renault team van de Stichting Interracing. Deze stichting, een initiatief van oud-student Sander Dorsman, is een platform waarbij sport, onderwijs, en bedrijfsleven samenwerken om jong talent de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen. De Haagse Hogeschool participeert in dit platform. Op de banenmarkt zal ook de coureur Ricardo van der Ende, wereldkampioen Formule Ford 1999, aanwezig zijn.

Alles over Toekomstperspectief 2004 is terug te vinden op de website:www.haagsehogeschool.nl/toekomstperspectief