Gemeente Leeuwarden


Leeuwarden presenteert woningaanbod op beurs Huis & Tuin

Bron: Gemeente Leeuwarden
De woningbouw in Leeuwarden is volop in ontwikkeling. Van nieuwbouw in Achter de Hoven/Vegelin, het ontwikkelen van nieuwe woonlocaties op plaatsen waar eerder oude panden stonden (bijvoorbeeld de voormalige Goede Herderkerk) tot en met het nieuwste stadsdeel Zuiderburen.

In al deze woningen komen nieuwe bewoners te wonen. Mensen die doorstromen vanuit een andere woning en mensen van buiten Leeuwarden of zelfs van buiten Friesland.

De gemeente Leeuwarden brengt door woningbouwpromotie de woonmogelijkheden in Leeuwarden onder de aandacht. Het complete Leeuwarder woningaanbod wordt gepresenteerd op de beurs Huis/Tuin, die van donderdag 4 maart tot en met zondag 7 maart aanstaande plaatsvindt in het Expocentrum FEC te Leeuwarden. Het standnummer van de gemeente Leeuwarden is 270.

De verkoop van de laatste 28 vrije kavels voor individuele bouw in de derde fase van Zuiderburen start tijdens de beurs. Op 6 april aanstaande worden deze kavels verloot. Daarnaast start de verkoop van de drijvende woningen. Een modelwoning is naast het FEC afgemeerd. Om sfeer te proeven van het leven op een zogenaamde ?floating home?, kan deze bijzondere woning bezocht worden.

Rondom de gemeentelijke stand zijn de makelaars en projectontwikkelaars vertegenwoordigd, waarmee wij samenwerken.