Gemeente Wassenaar


Inloopavond Centrum Noord
26-02-2004

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het voorstel m.b.t de realisering van het project Centrum Noord aan de gemeenteraad voor te leggen.
Daarvoor gaat een raamovereenkomst gesloten worden tussen de gemeente en Provastgoed Nederland BV. In verband met dit project wordt op donderdag 4 maart in raadhuis De Paauw van 19.00 21.00 uur een inloopavond georganiseerd voor omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden.
Iedereen is van harte welkom.

Op donderdag 18 maart a.s. zal naar aanleiding van die inloopavond het plan besproken worden in extra vergadering van de raadscommissies Ruimte, Samenleving en Middelen en Veiligheid.

De uiteindelijke besluitvorming vindt plaats op maandag 29 maart a.s. Als de gemeenteraad op 29 maart akkoord gaat met het voorstel, zullen de ruimtelijke ordening procedures voor de bouwvergunningen in april 2004 worden gestart. De bouwactiviteiten beginnen januari 2005 aan de Luifelbaan. De bouwtijd bedraagt daar ca. 18 maanden. In juni 2006 starten de werkzaamheden aan de Langstraat en het project zal eind 2007 gereed zijn.