Gemeente Zaanstad

Leden voor de jury Zaanse Culturele Prijzen gezocht

donderdag 4 maart 2004

De gemeente Zaanstad is op zoek naar twee juryleden voor de Zaanse Culturele Prijzen 2004. De gemeente kent de Prijzen jaarlijks toe aan personen die bijzondere prestaties op het gebied van cultureel hebben verricht. Zij zijn door de Zaanstreek geïnspireerd of hebben met hun werk het culturele leven in de Zaanstreek verrijkt. Het thema voor de Prijzen is dit jaar Erfgoed.

De jury bestaat uit twee inwoners van Zaanstad, drie deskundigen en de wethouder van cultuur Judith Schouten als onafhankelijk voorzitter.

Voor de Zaanse Culturele Prijzen bestaat een indeling in de categorieën Literatuur, Beeldende Kunst, Podiumkunst, Muziek- en Zangkunst en Erfgoed. In 2004 ligt de nadruk op Erfgoed, waaronder heemkunde, cultuurconservering, geschiedschrijving, archeologie, natuurbehoud en natuurbescherming zijn begrepen.

Inwoners van Zaanstad die zich kandidaat willen stellen voor de jury Zaanse Culturele Prijzen 2004 en aantoonbare interesse in erfgoed hebben, kunnen zich aanmelden bij de gemeente. Een brief met naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en een toelichting op de deskundigheid vóór 29 maart te richten aan: Gemeente Zaanstad, Dienst Stad, Afdeling Cultuur, Recreatie & Zorg / Beleidsondersteuning, t.a.v. Ella van Son, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Ella van Son, tel. (075) 655 22 35 / e-mail: e.son@zaanstad.nl.

Door op onderstaande links te klikken kunt u overig nieuws uit de regio vinden.

http://zaanstreek.webregio.nl
www.nhd.nl
www.rtvnh.nl