Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 04-03-2004 - Capelle Actueel

Inspraakprocedure bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat in het kader van de procedure voor de totstandkoming van het bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 een inspraakprocedure wordt gestart.

Uit de collegevergadering van 2 maart 2004
Op dinsdag 2 maart 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Veel Capelse kanjers ingestuurd
Tot 27 februari konden alle kinderen uit Capelle deelnemen aan de ontwerpwedstrijd Capelse kanjers.

Herhalingsinenting 9-jarigen vaccinaties DTP en BMR 2004 In Capelle aan den IJssel zijn ongeveer 800 kinderen, geboren in 1995 opgeroepen voor de herhalingsinenting tegen difterie, tetanus, poliomyelitis (kinderverlamming), bof, mazelen, rode hond, DTP en BMR.

Vergadering WOP Capelle-West
Op maandag 8 maart 2004 om 19.30 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Capelle-West.

Fitheidstest voor 55-plussers
Ondanks het slechte weer, kwamen zaterdag 28 februari maar liefst 170 55-plussers naar sporthal Oostgaarde om hun fitheid te laten testen.

Resultaten opsporing bijstandsfraude 2003
De gemeente heeft de taak te controleren of de uitkeringen terecht worden verstrekt. Daarom voeren medewerkers van Sociale Zaken regelmatig controles uit.

Korting met Rotterdampas
U kunt de nieuwe Rotterdampas vanaf 12 februari 2004 aanschaffen bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Capelle aan den IJssel, op dinsdag en donderdag tussen 8.00 uur en 14.00 uur.

Hoorcommissie ruimtelijke ordening 10 maart 2004 Op 10 maart 2004, aanvang 16.00 uur, houdt de Hoorcommissie ruimtelijke ordening een openbare zitting.

Kennisgeving ontheffingen gevelreinigen / Algemene Plaatselijke Verordening
Het betreft de gemeenten Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Rozenburg, Bergschenhoek, Rotterdam en deelgemeenten.

Bekendmaking 28 januari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen en bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 4 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen, sloopvergunningen en bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 11 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 18 februari 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 18 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, aanvragen invalideparkeerplaats en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 25 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 25 februari 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl