Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink introduceert Peribit-oplossingen op de Nederlandse markt

~ nieuwe technologie reduceert netwerkkosten drastisch door besparingen tot 80 procent op bandbreedte ~

4 maart 2004 - Netlink, specialist in netwerkdiensten, breidt haar portfolio uit met de oplossingen van Peribit Networks. Peribits Packet Flow Acceleration (PFA) en Molecular Sequence Reduction (MSR) technologieën vormen een integraal onderdeel van deze oplossingen. Deze technologieën vereenvoudigen het beheer van het wide area network (WAN) sterk en zorgen voor een drastische reductie van het WAN-verkeer en een enorme toename van applicatie performance.

Steeds meer bedrijven maken hun bedrijfsapplicaties wereldwijd toegankelijk. Dit leidt echter tot problemen met bandbreedte, capaciteit en latency. Dit heeft een negatief effect op de productiviteit van werknemers die remote werken. Door tot tien keer meer bandbreedte te bieden op bestaande WAN-links en het effect van latency op WAN-applicaties te minimaliseren, wordt de responstijd van alle applicaties op het WAN sterk verbeterd. Hierdoor wordt de productiviteit van alle gebruikers gemaximaliseerd. Bovendien hoeven bedrijven niet te investeren in extra bandbreedte.

De WAN-kosten vormen tegenwoordig voor veel bedrijven een substantieel deel van hun ICT-uitgaven. Deze kosten zullen bovendien de komende tijd explosief blijven toenemen. Met Peribits oplossingen kunnen bedrijven de bandbreedte op een eenvoudige manier beheren. Op deze manier kan er tot 80 procent op de lijnen bespaard worden.

"Peribits MSR- en PFA-technologieën zijn meteen een groot succes geworden in de Verenigde Staten, Peribits thuismarkt. Netlink is altijd op zoek naar innovatieve technologieën voor haar klanten," aldus Willem Holterman, general manager van Netlink. "Peribit biedt baanbrekende oplossingen, die ook nog eens grote kostenbesparingen kunnen opleveren. Door deze oplossingen toe te voegen aan ons aanbod, kunnen wij onze klanten mee laten profiteren van deze voordelen."

"Tijd is geld, dus medewerkers willen waar ook ter wereld zo snel mogelijk toegang tot de bedrijfsapplicaties op het WAN. Met onze PFA-technologie is dat mogelijk," aldus Shane Buckley, President International van Peribit. "Maar naast een toename van de productiviteit, levert de technologie ook enorme kostenbesparingen op. In een tijd waar alles draait om kosten en baten, is 80 procent besparing op de lijnen een heel overtuigend argument."

(344 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink, The Network Service Company, is een pure netwerkintegrator, die zich volledig heeft toegelegd op advisering, verkoop, implementatie en onderhoud van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen.

Netlink zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of- ownership te verlagen. Netlink heeft gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner en Nortel Gold Partner.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---