Politie Drenthe

Uitnodiging voor de Media

Assen 04-03-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

ASSEN Vertegenwoordigers van de media worden hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn op een persbijeenkomst met de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, dhr. J.W. Remkes, op maandag 8 maart a.s. van 15.30 tot 16.00 uur in de brandweerkazerne aan Het Kanaal in Assen.

De minister brengt deze dag een werkbezoek aan de veiligheidsregio Drenthe. Op het programma staan gesprekken met medewerkers van Politie Drenthe, de Regionale beheersdriehoek en de Regionale Brandweer Drenthe. s Ochtend komen politieonderwerpen aan de orde komen. Onder meer wordt gesproken over de verbetering van het opsporingsproces, Noordelijke Recherche Eenheid en C2000 (multidisciplinair). Het middagprogramma vindt plaats in de brandweerkazerne aan Het Kanaal. De onderwerpen die daarin worden besproken zijn Districtssamenwerking, Regionaal Beheersplan Rampenbestrijding, Intergemeentelijke samenwerking, en Risicokaart en risicocommunicatie.

Het werkbezoek, dat van 10.00 tot 16.00 uur duurt, wordt afgesloten met een persbijeenkomst waarin de Minister terugblikt op deze dag.

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Ernest Zinsmeyer, tel. 0592 361127