Politie Limburg-Zuid

Gewapende overval kapsalon, getuigen gezocht

Brunssum 04-03-2004 - Op woensdag 03 maart 2004 pleegde twee personen een gewapende overval op een kapsalon aan de Maastrichterstraat in Brunssum. De daders verdwenen met de buit en zijn sindsdien spoorloos.

Omstreeks 15.00 uur kwamen een gemaskerde vrouw en man de kapsalon aan de Maastrichterstraat in Brunssum binnen. De man hield een vuistvuurwapen in zijn hand en dreigde daarmee de aanwezige personen en de vrouwelijke dader riep dat dit een overval was.

Op dat moment waren vier vrouwen in de zaak aanwezig, de eigenaresse, een personeelslid en twee klanten. Zij werd gesommeerd om op de grond te gaan liggen en de eigenaresse kreeg de opdracht het geld af te geven. Vervolgens namen de overvallers de handtassen van de twee klanten mee, waarna de overvallers de zaak uitliepen. Van hen ontbreekt momenteel ieder spoor. De buit bestond uit het geld uit de kassa, de beurzen en persoonlijke bescheiden, dat zich in de handtassen van de klanten bevond.

De politie deed aansluitend een buurtonderzoek wat geen resultaat opleverde. Zij is daarom op zoek naar personen die mogelijk getuige zijn geweest van, of informatie kunnen geven over dit misdrijf. Zij kunnen telefonisch contact opnemen met de politie Limburg Zuid 0900-8844 (lokaal tarief).